Ondernemingsrecht

Heeft u vragen over de juridische kant van uw eigen onderneming? Wanneer kunt u uw eigen zaak omzetten naar een (Flex)BV? Hoe zit het met uw eigen aansprakelijkheid als u bestuurder van uw sportvereniging bent? Voor al uw vragen over de eenmanszaak, ZZP zijn, VOF’s, stichtingen, verenigingen, coöperaties, NVs en (Flex)BVs bent u bij ons aan het juiste adres.

Verbintenissenrecht

U heeft een contract met een leverancier dat niet wordt nagekomen? U heeft problemen met een incasso of betaling? Of wilt u de algemene voorwaarden van uw onderneming eens goed onder de loep laten nemen, of zelfs nieuwe algemene voorwaarden laten opstellen? Voor al deze en nog meer vragen over contracten en verbintenissen zijn wij uw ervaren gesprekspartner. Wij komen met een passende, duurzame oplossing.

Arbeidsrecht

U bent op staande voet ontslagen zonder redelijke gronden? Uw werkgever moet reorganiseren en uw baan komt op de tocht te staan? Of u heeft een werknemer die de belangen van uw onderneming schaadt? Wij zijn er om u te helpen tot een zo goed mogelijke oplossing te komen voor alle partijen, waarbij de gang naar de rechtbank niet noodzakelijk de eerste of beste optie hoeft te zijn.

Algemeen Bestuursrecht

Hebben uw buren onterecht een bouwvergunning gekregen voor een uitbouw die wel heel dicht op uw terrein komt? Wordt uw aanvraag voor een horecavergunning niet toegekend zonder goede redenen? Heeft u schade door gebrekkig onderhoud aan openbare voorzieningen? Door onze jarenlange ervaring met bezwaar- en beroepsprocedures zullen wij u ook hier met raad en daad terzijde staan.

Personen- en familierecht

Gaat u scheiden  en moeten uw gezamenlijke eigendommen worden verdeeld tussen u en uw ex-partner? Is uw financiële situatie veranderd en wordt het tijd om uw alimentatie te herzien? Krijgt u uw erfdeel niet? In alle personen- en familierechtzaken spelen niet alleen financiële aspecten een rol, maar eerst en vooral ook emoties. Op die momenten heeft u het al moeilijk genoeg. Wij zijn er om u te helpen tot een zo goed mogelijke oplossing te komen en weer rust te krijgen in uw situatie.