mr. S.D.M. Duijsings-Mahangi heeft rechten gestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Zij heeft twee masteropleidingen voltooid, namelijk Nederlands recht en Engelstalig Bedrijfsrecht (Commercial Law). Haar gedrevenheid en enthousiasme hebben haar in de loop der jaren in de gelegenheid gesteld om ervaring op te doen op diverse juridische gebieden. Na haar studie is ze o.a. werkzaam geweest bij de gemeente Rotterdam in de functie van secretaris bij de dienst Juridische Zaken en als jurist en afdelingshoofd Handhavingsadministratie bij de Dienst Stadstoezicht Rotterdam.
Ook is zij werkzaam geweest als Legal Counsellor/Subject Matter Expert Legal Trade & Guarantees bij ABN AMRO bank NV/Royal Bank of Scotland.

Naast haar reguliere werkzaamheden is mr. Duijsings-Mahangi actief geweest als vice voorzitter van de Programmaraad Rotterdam en als plaatsvervangend lid van de Algemene Bezwaarschriftencommissie van de deelgemeente Charlois, Rotterdam, waar ze ook ze deelgemeenteraadslid is geweest.

foto